Η εταιρεία 'Εργα Πελάτες Επικοινωνία
Παρουσίαση
Σύντομο Ιστορικό
Αντικείμενο Δραστηριοτήτων
Πολιτική
Ανθρώπινο Δυναμικό
Σύστημα Ποιότητας
Οικονομικά Στοιχεία


H εταιρεία μελετών και συμβούλων μηχανικών OBERMEYER Hellas Ε.Π.Ε., μέλος του γερμανικού ομίλου OBERMEYER Planen + Beraten GmbH , ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1997. Από τότε και μέχρι σήμερα έχει ασχοληθεί με μια σειρά σημαντικών έργων υποδομής που πραγματοποιούνται στη χώρα.

Με ετήσιο κύκλο εργασιών, σε επίπεδο ομίλου, 80 εκατ. ευρώ και με ανθρώπινο δυναμικό 1000 ατόμων, η OBERMEYER είναι η μεγαλύτερη γερμανική ανεξάρτητη ιδιωτική εταιρεία παροχής μελετητικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς ολοκληρωμένων έργων μηχανικού. Καλύπτει ένα ευρύτατο φάσμα έργων που περιλαμβάνει έργα σιδηροδρομικά, οδοποιίας, μετρό, αεροδρόμια, τεχνικό εξοπλισμό και περιβαλλοντικά. Η έδρα της βρίσκεται στο Μόναχο, ενώ διαθέτει υποκαταστήματα σε πολλές πόλεις της Γερμανίας, στη Γαλλία, την Τσεχία την Τουρκία, τη Ρωσία, την Κίνα και αλλού.

Στην Ελλάδα η εταιρεία δραστηριοποιείται σταθερά από το 1997 με ολοένα αυξανόμενο αντικείμενο, τόσο από άποψη κύκλου εργασιών, όσο και από άποψη εύρους υπηρεσιών, εδραιώνοντας τη θέση της στην αγορά. Ο συνολικός κύκλος εργασιών του ομίλου στην Ελλάδα υπερβαίνει τα 4 εκατ. ευρώ ετησίως.

Χρήσιμες Διευθύνσεις - Περιεχόμενα - Πληροφορίες - English © OBERMEYER HELLAS 2013